Hej!

Som det måske er til at gætte ud fra alle de stedet jeg har plastret mit navn på denne side, så hedder jeg Iben, Iben Pauline Furland, for at være helt korrekt.
Jeg er født på Frederiksberg og flyttede til Slangerup i Nordsjælland, da jeg var to år. Her boede jeg hele min barndom sammen med min mor og far og min storebror og lillesøster, og det var også her, jeg så småt begyndte at eksperimentere med at lave kager og mad, men mest kager.

Jeg var et hestetosset barn, der ikke kunne finde ud af at løbe, men i stedet galloperede af sted. Jeg elskede at sætte ‘spring’ op ude i haven og brugte timer på at hoppe rundt der ude. Så helt naturligt, meldte mine forældre mig til fodbold… Jeg spillede fodbold i 4 år, og scorede et enkelt mål i alle de år.
I slutningen af 3. klasse fik jeg endelig lov til at starte til ridning, og al min kærlighed blev kastet over på den her skønne rideskolehest, Chips. Chips og jeg red sammen i adskillige år, indtil jeg tog på efterskole i 9. klasse og i den anledning fandt en haflingerblanding, som jeg lånte med, Josafin. Hun var stædig og gjorde sjældent, som jeg bad hende om, men jeg elskede hende af hele mit hjerte. Og i september efter jeg var stoppet på efterskolen, købte jeg hende og blev til jordens gladeste hesteejer. 
De næste tre år, var de bedste i mit liv hidtil. Jeg havde min pony, min elskede pony, og jeg fik skønne venner på gymnasiet og klarede mig godt.

Efter gymnasiet startede jeg på Veterinærmedicin inde på KU, som jeg altid havde drømt om. 
I 2016 blev Josafin pludselig aflivet som følge af akut tarmslyng, og jeg kunne på ingen måder se mig selv som dyrlæge længere – Jeg kunne jo ikke en gang redde min egen pony. Jeg mistede ikke bare min bedste ven, jeg mistede også den hobby, jeg havde haft gennem de sidste 10 år. Og jeg var pludselig ikke længere ret sikker på, hvem jeg egentlig var.
Jeg droppede ud af dyrlægestudiet og startede i stedet på DTU på geofysik og rumteknologi, hvor jeg begyndte at finde lidt af mig selv igen. Jeg fik nye dejlige venner, og med al læsningen, undervisningen og fredagsbarerne, havde jeg ikke tid til at savne min hobby.

Jo længere jeg kom på studiet, jo mere tid fik jeg til mig selv, af en eller anden grund. Og for at fylde tiden ud, begyndte jeg for alvor at bage kager og bruge tid i køkkenet. Jeg blev meget inspireret af Masterchef Australia, som har nogle hel fantastisk deltagere og dommere, der alle sammen kreere imponerende mad. Desuden har jeg også fulgt med i alle sæsonerne af Bagedysten, som også har inspireret mig til selv at turde udfordre mig selv i kageverdenen.

Jeg går stadig på DTU, jeg bager stadig kage, og jeg savner stadig min pony :-) Jeg holder meget af at se Formel 1 med min far, lave mad med min mor og synge med min søster til Demi Lovato. Desuden er jeg også lidt af en nørd, der altid er yderst interesseret i, hvad NASA går og laver, og som besluttede selv at bygge sin egen hjemmeside fra bunden, bare fordi jeg kunne. 
Jeg drømmer om en gang at være med til at sende mennesker til Mars og være med til den videre udforskning af vores galakse og univers. Desuden kunne jeg også godt tænke mig, en gang at kunne lave en chokoladeganache uden den skiller, men det kommer måske en dag, og indtil da har jeg heldigvis en stavblender ;-)

Ja, det var vel så egentlig mig og mit liv. 

_MG_2611jjj2345
526767_3475411011735_269466294_n